Skip to content →

Kezdőlap

Üdvözlöm!

A gyógytorna segít helyreállítani a mozgást és a funkciókat, ha valakit sérülés, betegség vagy fogyatékosság érint, vagy ha műtétek után vissza kell nyernie a funkcióit. A gyógytornász olyan egészségügyi szakma, amely értékeli, diagnosztizálja, kezeli és megelőzi a fogyatékosságot. Itt kezelem az Ön mozgásszervi problémáit, például nyak-, váll-, hát-, térd- és bokafájdalmakat és sérüléseket.

Szolgaltatasok

Gyógytorna és Rehabilitáció

A gyógytornán visszatalálhat a fájdalommentes mozgáshoz, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy kedvenc fizikai tevékenységeit végezhesse, megelőzzen számos krónikus betegséget. A gyógytornával a legkülönfélébb állapotokból lehet jól felépülni.

Itt megemlítettem néhány szolgáltatásomat egy rövid magyarázattal.

Fájdalom kezelés

A mozgásszervi fájdalmakat és a fájdalmas tevékenységeket különböző tényezők okozhatják, például a derékfájás, amely általában a rossz testtartás következménye, ez a kérdés megfelelő gyakorlatokkal és oktatással gyorsan kezelhető.

Az olyan mozgásszervi fájdalmak, mint a nyaki fájdalom vagy a derékfájás kezelése speciális gyakorlatokkal és kontrollal már az első kezelés után is óriási eredményt hozott.

Testtartás korrekció

Ha nem figyelünk eléggé a testtartásunkra fekvő, ülő és álló helyzetben, fájdalom és fájdalmas tevékenységek lehetnek az eredmény. A helyes testtartás különböző pozíciókban elgondolkodtatható, és önellenőrzéssel a jövőben elkerülhető a fájdalom.

Speciális oktatással és megfelelő gyakorlatokkal megelőzhető, hogy a hibás testtartáshoz kapcsolódó mozgásszervi fájdalmak bonyolultabb helyzetekké váljanak.

Sérülés és műtét utáni rehabilitáció

A megfelelő gyógyulás és a normális működés helyreállítása a sérülések és műtétek utáni rehabilitáció döntő része, és az ilyen helyzetek után a fizikai aktivitás hiánya által okozott további betegségek megelőzéséhez is szükséges.

A megfelelő kezelés a sérülésen és a sérülés vagy műtét rehabilitációs ütemezésén alapul.

Pilates a rehabilitációért

A Pilates iránti érdeklődés és népszerűség világszerte növekszik. Amellett, hogy fitneszprogramokban használják, egyes rehabilitációs programokban is alkalmazzák, hogy a résztvevőkben javulást érjenek el a fájdalom, a fogyatékosság, a fizikai és pszichológiai egészségérzet terén.

A pilates gyakorlatok jó hatást gyakoroltak a törzsre, és a problémás testrészek kezelésére szolgáló speciális gyakorlatok alkalmazása jó eredményt mutatott.

Időpont foglalása pesti vagy budai stúdióba

Rólam

A Semmelweis Egyetemen végeztem, BSc. Gyógytornász 2019-ben, és magán gyógytornászként dolgozik. Van Mulligan manuális terápiás technika felső és alsó kvadráns tanúsítvány, McKenzie módszer a hátfájás, nyaki és mellkasi és alsó végtagok kezelésére tanúsítvány és online Med Bridge tanfolyamok alacsony hátfájás, váll kezelés és a láb mobilitás. Úgy gondolom, hogy a megfelelő gyógyulás a terápiás gyakorlatok, manuális terápiák, otthoni gyakorlatok és a kontrolling kombinációja.

Vahid N.

Képgaléria

Elmondások

Kapcsolat!

Kérem, küldje el kérését, és én azonnal felveszem Önnel a kapcsolatot.