Skip to content →

feltételek és kikötések

Utolsó frissítés: január 10., 2024

Kérjük, hogy a [wpautoterms company_name] (“mi”, “mi” vagy “miénk”) által üzemeltetett [wpautoterms site_url] weboldal (a “Szolgáltatás”) használata előtt figyelmesen olvassa el a jelen Használati feltételeket (“Feltételek”, “Használati feltételek”).

A Szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen Feltételek elfogadásához és betartásához kötött. A jelen Feltételek minden látogatóra, felhasználóra és más, a Szolgáltatáshoz hozzáférő vagy azt használó személyre vonatkoznak.

A Szolgáltatáshoz való hozzáféréssel vagy annak használatával Ön elfogadja, hogy a jelen Feltételek kötelező érvényűek. Ha nem ért egyet a feltételek bármely részével, akkor nem férhet hozzá a Szolgáltatáshoz.

Szellemi tulajdon

A Szolgáltatás és annak eredeti tartalma, jellemzői és funkciói a [wpautoterms company_name] és licencadóinak kizárólagos tulajdonát képezik és képezik.

Más weboldalakra mutató linkek

Szolgáltatásunk tartalmazhat olyan harmadik fél webhelyeire vagy szolgáltatásaira mutató linkeket, amelyek nem a [wpautoterms company_name] tulajdonában vagy ellenőrzése alatt állnak.

[wpautoterms company_name] nem ellenőrzi, és nem vállal felelősséget harmadik felek weboldalainak vagy szolgáltatásainak tartalmáért, adatvédelmi politikájáért vagy gyakorlatáért. Ön továbbá tudomásul veszi és elfogadja, hogy [wpautoterms company_name] sem közvetlenül, sem közvetve nem vállal felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet az ilyen weboldalakon vagy szolgáltatásokon keresztül elérhető tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy azokra való támaszkodás okoz vagy állítólagosan okoz.

Nyomatékosan javasoljuk, hogy olvassa el az Ön által meglátogatott harmadik fél webhelyek vagy szolgáltatások általános szerződési feltételeit és adatvédelmi irányelveit.

Megszüntetés

Bármilyen okból, beleértve, de nem kizárólagosan a Feltételek megsértése esetén, azonnal, előzetes értesítés vagy felelősségvállalás nélkül megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük a Szolgáltatásunkhoz való hozzáférést.

A Feltételek minden olyan rendelkezése, amelynek természeténél fogva fenn kell maradnia a felmondás után is, beleértve, korlátozás nélkül, a tulajdonjogi rendelkezéseket, a szavatossági kizárásokat, a kártérítést és a felelősség korlátozását.

Felelősségi nyilatkozat

A Szolgáltatás használata kizárólag az Ön kockázatára történik. A Szolgáltatás “AZONOSAN” és “KÉSZENLÉTES” alapon kerül nyújtásra. A Szolgáltatást bármilyen kifejezett vagy hallgatólagos garancia nélkül nyújtjuk, beleértve, de nem kizárólagosan, az eladhatóságra, a meghatározott célra való alkalmasságra, a jogsértésmentességre vagy a teljesítés menetére vonatkozó hallgatólagos garanciákat.

Irányadó jog

A jelen Feltételeket Magyarország törvényei szerint kell szabályozni és értelmezni, tekintet nélkül a kollíziós jogi rendelkezésekre.

A jelen Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének érvényesítésének elmulasztása nem minősül e jogokról való lemondásnak. Ha a jelen Feltételek bármely rendelkezését a bíróság érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak ítéli, a jelen Feltételek fennmaradó rendelkezései érvényben maradnak. A jelen Feltételek képezik a teljes megállapodást kettőnk között a Szolgáltatással kapcsolatban, és hatályon kívül helyeznek és felváltanak minden korábbi megállapodást, amely közöttünk a Szolgáltatással kapcsolatban létrejött.

Változások

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint bármikor módosítsuk vagy kicseréljük ezeket a feltételeket. Ha a módosítás lényeges, igyekszünk legalább 30 nappal az új feltételek hatályba lépése előtt értesítést küldeni. Azt, hogy mi minősül lényeges változásnak, saját belátásunk szerint határozzuk meg.

Azzal, hogy a módosítások hatályba lépését követően továbbra is hozzáfér vagy használja a Szolgáltatásunkat, Ön elfogadja, hogy a módosított feltételek kötelező érvényűek. Ha nem ért egyet az új feltételekkel, kérjük, hagyja abba a Szolgáltatás használatát.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése van a jelen Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.